EXCLUSIEF: Vodafone komt met Formule 1-telefoon

Racevrienden, graag even uw aandacht voor de volgende deal. Want dit is dé manier om aan kaartjes voor de Grand Prix van Oostenrijk te komen.

Eerst even over de smartphone zelf, want het toestel wordt geleverd met een uniek hoesje waar wij F1-liefhebbers onbehoorlijk hebberig van worden. De NFC-chip in deze smart cover transformeert de telefoon namelijk in een Red Bull Ring-device, waarbij alles in het teken komt te staan van het befaamde Oostenrijkse circuit. Van app-iconen, speciale menu's tot exclusieve race-content (filmpje). Je Samsung wordt zo een ultieme Red Bull Ring-telefoon. Bovendien krijg je iedere week nieuwe wallpapers en toegang tot video's als Zoek het uit met Jack, True or False en Ziggo's Formule 1 Café

Maar HOE krijg je tickets?

Nu wordt het écht leuk. Bij aanschaf van een Vodafone Red of Red Super abonnement (info) met de Galaxy S9 of S9+ limited edition ontvang je twee (2!) weekendtickets voor de Grand Prix van Oostenrijk van 29 juni tot en met 1 juli. Hiermee krijg je niet alleen toegang tot de race op zondag, ook de vrije trainingen op vrijdag en de kwalificatie op zaterdag pak je mee. Let wel, op = op!

Klik hiero om je Samsung S9 + F1-kaartjes te claimen!