Jaguar XE SV Project 8 te heftig? Koop een Arden AJ24 RS

Jaguar trekt alles uit de kast voor de XE SV Project 8, maar maakt er maar 300. Ook het prijskaartje van de supersedan is niet mis. Gelukkig is er een alternatief dat er bijna hetzelfde uitziet en maar de helft kost: de Arden AJ24 RS.

De verbeterde prestaties komen niet alleen van de aandrijving. Arden plaatste een nieuwe voorspoiler, achterbumper, sideskirts, motorkap en achtervleugel om de aerodynamica en downforce van de auto te verbeteren. Het vergrootte de wielkasten om extra lichte 20 inch GT-velgen met hele dunne bandjes onder de auto te plaatsen. Aan het interieur wordt standaard niets gedaan tenzij de klant hierom vraagt. Als dat het geval is, dan kan alles zolang er maar voor betaald wordt.

Heeft u toevallig al een XE S voor de deur staan en vindt het u het tijd voor een upgrade, dan kunt u bij Arden aankloppen. Ze bouwen uw auto graag om naar een AJ24 RS als u daar €45.000,- (ex btw) voor neertelt. Geen XE S voor de deur? De tuner levert de auto in zijn geheel voor iets minder dan een ton. Let er wel op dat bij het invoeren naar NL er nog een klein beetje BPM (ongeveer 30.000 euro) bij kan komen.