Feest: een nog dikkere BMW M2

De BMW M2 is al een van de dikste coupes die u op dit moment voor de deur kunt zetten, maar voor degenen die het letterlijk nog wat dikker willen is er dit ding. En nee, de witbalans van de camera is niet stuk. Deze M2 is echt pistachegroen.

De huidige BMW M2 kunnen we al niet echt een sleeper meer noemen, en dan laten we de M2 Competition nog buiten beschouwing. Het zijn van zichzelf al auto's die "hier ben ik, en ik ben superboos" schreeuwen. Maar voor sommige mensen kan het niet genoeg zijn, zij willen het liefst altijd toeterend door de straten rijden. Speciaal voor hen heeft tuner Z-Performance de M2 nog dikker gemaakt. Letterlijk.

Om te beginnen heeft de auto nu geen 19 inch velgen meer, maar zijn deze gegroeid naar 20 inch. Hier omheen liggen dan ook absoluut geen fietsbandjes, maar hele dikke 265 mm en 325 mm brede lappen rubber. Op dit moment zouden de velgen keihard uitsteken bij een standaard M2, en omdat dat van de wet niet mag, heeft de tuner een widebody-kit van Zacoe Performance op de auto genageld. 

Om het af te maken zijn de voor- en achterbumper natuurlijk ook meegenomen en dikker gemaakt. Op de achterklep is een gigantische carbon fiber vleugel geschroefd. Natuurlijk moest het geheel ook wat dichter op de straat komen te liggen. Daarom is de standaard vering de container ingegaan en is er een Lowtec HiLow schroefset geïnstalleerd.

Op motorisch gebied heeft de tuner niets gedaan. Dat hoeft ook niet, maar als je een auto zoveel agressiever maakt, dan mag hij ook best wat meer paarden dan een normale BMW op straat leggen. Het gebrek aan aanpassingen geldt waarschijnlijk ook voor het interieur. Hiervan heeft de tuner namelijk helemaal geen foto's vrijgegeven. Dat is natuurlijk ietwat verdacht.

Oh, en voordat we het vergeten: de pistachegroene kleur is gewoon een wrap. Die kan er weer vanaf. Net als de bodykit overigens.