Configureer uw perfecte Aston Martin DBS Superleggera

Het favoriete tijdverdrijf van menig autogek is het samenstellen van een droomauto. Veel dichterbij kunnen we immers niet komen. U kunt zich weer even in het leven van een rijker persoon wanen door uw eigen DBS Superleggera te configureren.

Aston Martin toonde deze week de langverwachte DBS Superleggera aan het publiek. Het op de DB11 gebaseerde topmodel is nu ook door u te configureren. De fabrikant uit Gaydon heeft de configurator online gezet en die gaat gegarandeerd wat kostbare minuten van uw leven verslinden, er zijn immers flink wat opties om door te ploegen. 

Waar u bijvoorbeeld bij BMW 8 Serie uit een paar simpele kleurtjes kunt kiezen, heeft de DBS de keuze uit 31 AM Palette en nog eens 13 Q Palette kleuren. De grote hoeveelheid keuzes blijft bij elke stap, en dat zijn er veel. Tot in detail kunt u uw toekomstige Superleggera inkleuren en uitrusten met extraatjes zoals bijpassende koffers. Het mooiste is misschien nog wel dat het allemaal op een pracht 3D-gerenderd model in het groot weergegeven wordt. Oh, en mocht u later verder willen gaan, dan bewaart de site waar u gestopt bent.

De configurator kunt u hier vinden. En mocht de DBS toch buiten bereik blijken, dan biedt de site ook de mogelijkheid om een minder prijzig model in uw kleurtje te gieten.