Elon Musk wil toegang tot uw thuisgarage

Als het aan Elon Musk en zijn kornuiten van The Boring Company ligt, wordt er de komende jaren volop onder Los Angeles (en verder) getunneld. Het bedrijf heeft nu een 'ok' gekregen om tunnelbuizen tot in woonhuizen aan te leggen.

De toekomst van Musk heeft veel overeenkomsten met die van de mole people. Boven de grond staat alles vast, en dus moeten we tunnelen. Idealiter verplaatst u zich met uw Tesla met 200 per uur op een platform dat door de tunnels heen zoeft. Maar waarom zou je stoppen bij het bouwen van openbare ingangen in de straten? De mens wil graag van A naar B gebracht worden, en niet van A naar C, om vervolgens zelf naar B te moeten rijden.

Om die reden heeft TBC (ongelukkige afkorting, we weten het) plannen om de tunnelplatforms af te takken naar garages van particulieren. Zo kunt u als rijkaard zo vanuit uw woonkamer de tunnel induiken, wat grote voordelen biedt voor de ondoden of mensen met een heel druk schema.

Volgens Mercury News heeft de gemeente Hawthorne (waar TBC zetelt) een vergunning afgegeven voor deze drive-in hyperloop-constructie. Het bedrijf heeft al een huis gekocht dat aan de reeds gegraven tunnel ligt, nu de toestemming er is, wil het bovenstaand idee in de praktijk brengen, en zo een testbaan tussen het huis en de SpaceX-campus opzetten.

Naast bovenstaand idee heeft TBC nog meer ijzers in het vuur: het heeft toestemming een ondergrondse lijn aan te leggen tussen het vliegveld Chicago O'Hare en het centrum van de stad. Daarnaast wil het in Los Angeles een metrolijn aanleggen tussen de stad en het stadion van de L.A. Dodgers.