VIDEO. Chick met strafblad rijdt volle gas slijterij binnen

Dit is Samantha Lynn Baxter. Ze is net vier weken uit de gevangenis, als ze haar SUV in volle vaart achteruit een slijterij inrijdt en hierbij een man met botbreuken opzadelt. Wees geen Samantha.

Uw WTF-moment van de dag is hier, en het is nog niet eens lunchtijd. Dankzij de politie van Muskegon Heights, Michigan (we vergeven u als u er nog nooit van hebt gehoord), krijgen we beelden voorgeschoteld van een SUV die onwaarschijnlijk hard door de pui van een slijterij raust, en een vergeefs vluchtende man aanrijdt. Wat er vervolgens uitstapt ziet er op het eerste gezicht helemaal niet verkeerd uit, maar deze dame is bad news.

Door in de, in de VS openbare, gegevens te graven vond de lokale pers uit dat het hier om Samantha Lynn Baxter (38, niet te verwarren met Sarah Lynn uit Bojack Horseman) gaat. Deze dame, nota bene afkomstig uit Holland, Michigan, heeft een klein probleempje met - quote - "controlled substance possession, unlawful use of a motor vehicle, escaping while awaiting trial for a felony, resisting arrest, larceny in a building and tampering with an electronic monitoring device". De video dateert van 30 oktober, op 3 oktober was ze net vrijgekomen. Onze weloverwogen gok: Samantha Lynn is op dat moment zo leip als een pijp, en heeft geen idee wat er om haar heen gebeurt. Het zou het schichtig om zich heen kijken na het uitstappen aardig verklaren.

Voor wat betreft de man die wordt aangereden: dit is een leverancier, die in noodsituaties uitermate beroerde keuzes maakt. In plaats van zich uit het pad van de auto te begeven kiest hij de beroerdst denkbare vluchtroute. Het levert hem een gebroken heup en been op. En Samantha Lynn? Die kan er, zo te zien, nog wel om lachen. Zij wel. (hoedtik naar Dumpert.nl)