Rollator-bejaarde bekrast 80 auto's uit woede

Een 79-jarige rollatorschuifelbejaarde heeft in het Duitse Siegburg een ravage aangericht, door opzettelijk 80 auto's te bekrassen. De oude baas was boos omdat hij vond dat de vele auto's hem de vrije doorgang belemmerden.

Bejaarden: als ze je niet op een rotonde van je fiets rijden of op het drukste moment van de dag uw buurtsuper-gangpad blokkeren, maken ze zich wel boos. Over de regering, over buitenlanders, over te weining ballen in de soep, over te weinig AOW, over de prijsstijging van koetjesrepen, of over het grote aantal geparkeerde auto's op straat. Een 79-jarige pensionado was het zo zat dat hij met zijn rollator nergens langs kon, dat hij besloot zijn woede te koelen op de lak van de geparkeerde auto's.

Het geriatrische vandalisme voltrok zich sinds de afgelopen zomer, waarbij de rimpelsauriër in etappes rücksichtlos andermans eigendom beschadigde. Pas onlangs werd de mummie op heterdaad betrapt, waarop hij ook alle vorige bekrassingen bekende, zo meldt de politie. De totale schade bedraagt zo'n 40.000 euro.

Foto: Nederlandse hangouderen (niet de autokrasser in kwestie)