Instagram-model pleurt 2 miljoen kristallen op Lamborghini

Kent u Daria Radionova? Wij niet, maar mevrouw is vrij succesvol met mooi zijn op Instagram. Daarnaast blijkt ze ook een petrolhead met een Aventador. Om extra op te vallen heeft ze het ding maximaal met bling beplakt. En dat mag u letterlijk nemen. 

Het Insta-poppetje leeft het jetset-leventje (of ze doet goed voorkomen alsof), zoals het heurt. Hierbij passen de obligate G-Klasses, en Italiaanse supercars. De matzwarte Aventador SV met custom kenteken waar ze zich nu in voortbeweegt kreeg 2 miljoen Swarovski-kristallen opgeplakt. Een beetje alsof je een softijsje door een nootjesdip trekt. Uiteraard maakte Radionova haar handen hier niet aan vuil, daar heb je bedrijfjes voor.

Hetzelfde trucje schijnt door 'DARIIA' overigens eerder al te zijn toegepast op een Benz CLS en een Lamborghini Huracan. Maar als het werkt moet je het vooral blijven doen. Bijkomend voordeel van deze rijdende discobal voor voetgangers: alle stealth gaat van de auto af, je ziet hem niet meer zo makkelijk over het hoofd.