Deze karter is totaalklootzak van het weekend [VIDEO]

Maak kennis met Luca Corberi (en vergeet hem meteen weer), Luca is een klootzak. Een tokkie wiens vader een kartcircuit heeft, maar die zelf talentloos is. Hij gooide dit weekend met onderdelen naar een concurrent en ging hem daarna te lijf.
Luca Corberi

Karting is de opstap naar de grote raceklasses. Maar voor sommigen is het ook een eindstation. Neem Luca Corberi, zijn carrière zal roemloos eindigen op het circuit van zijn vader. Gisteren werd hij er in de KZ kartfinale van het wereldkampioenschap afgekinkeld door een andere deelnemer. Die werd daar door de marshals voor bestraft, want hij reed wat onhandig.

Voor Luca Corberi was daarmee de koek nog niet op. Eerst verscheen hij op het rechte eind van het circuit met een voorspoiler van een kart. Die gooide hij naar Paolo Ippolito, de coureurs die hem eraf reed. Alsof dat niet belachelijk genoeg was, besprong hij na de finish de veel kleinere Ippolito ook nog eens. Opmerkelijk genoeg ging vader Corberi nog even door, nadat junior van de kleine Paolo was gescheiden. kijk hieronder naar het voorval.

Verschillende coureurs roepen nu op om zowel vader als zoon Corberi voor goed uit de autosport te verbannen. Jenson Button noemt het gedrag schandalig.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f97da27c393e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });