BMW X6 prijzen: vanaf minimaal €100.900 rijdt u voor joker

Zelfs het beste paard struikelt wel eens, en in het geval van BMW gaat dit op voor de designers van de nieuwe X6. Bent u het niet met ons eens en wilt u dolgraag zo'n portie Beierse wansmaak kopen, dan volgen hier de prijzen.
BMW X6

Mocht u de uitermate subtiele en delicaat verpakte kritiek niet helemaal gevat hebben: ondergetekende is geen fan van het design van BMW's nieuwe X6. Wat grappig is, want de vorige X6 viel hier juist wel in de smaak, terwijl veel mensen daar juist een negatieve mening over hebben.

Hoe het ook zij: de grote SUV Coupé, die de vorige Mercedes GLE Coupé komt aflossen als 'meest afzichtelijke bonk staal op wielen in zijn segment', staat vanaf december bij de dealer, en als u minder dan een zescijferig bedrag in euro's meeneemt, mag u na de koffie met lege handen opkrassen. Hieronder ziet u de consumentenprijzen voor een X6 waarbij nog geen vinkje op de optielijst is gezet, en noem ons een stel ordinaire terugrekenaars, maar ruim 220.000 oud-Hollandse guldens voor het goedkoopste model? Poe.

U ziet: niet alleen de nieuwe eigenaar, maar ook onze staat wordt blij van de aanschaf van een X6. De drie zescilinders zijn goed voor ruim 20 tot 30 mille aan BPM, en wie een M50i met V8 koopt, stort ruim 46.000 euro aan BPM in de staatskas. Rest ons alleen nog het tonen van meer foto's. Van het interieur natuurlijk, de buitenkant van deze "Sports Activity Coupé (SAC) met een uitgesproken, exclusief design dat zijn zelfverzekerde en overheersende uitstraling benadrukt" zullen we u besparen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2606f4352fe', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });