Parkeer uw Tesla bij het vliegveld, Audi betaalt de rekening

Feest voor bezitters van elektrische auto's. Audi betaalt tot eind dit jaar het parkeren en opladen van de batterijen als u op het vliegveld parkeert. Zelfs als u met uw Tesla of Mitsubishi PHEV aan komt zetten pakt Audi het bonnetje op. Er kleeft maar een nadeel aan het cadeautje van de Beiers.

Audi e-tron

Gratis parkeren en opladen op een stervensduur vliegveld, het klinkt als een droom die waarheid wordt. Audi zorgt ervoor dat het daadwerkelijk gebeurt, doordat ze de komende maanden ervoor zorgen dat vliegen zorgeloos wordt: Charge & Fly. De vier ringen heeft schijt aan vliegschaamte, want u rijdt toch elektrisch. 

Het nadeel van het hele verhaal is dat u eerst helemaal naar München moet elektrischrijden om te kunnen beginnen aan uw vliegreis. Mocht u dat geen probleem vinden dan is het enige wat u moet doen even aanmelden bij Audi. Aangekomen op het vliegveld dropt u de wagen en wordt u met een shuttle naar de terminal gebracht. Bij terugkeer van uw trip kunt u meteen een proefrit maken in de Audi e-tron, want er zit uiteraard wel een verkoopverhaal achter. 

De marketingmensen van Audi vermelden ook dat hun hele reclame-operatie duurzaam is. Het dropoffpunt gebruikt zonne-energie en de elektriciteit wordt opgeslagen in tweedehands-accu's. Goede reis.