LOL! Evergreen-container blokkeert snelweg in China

Er lijkt wel een vloek te zitten op Taiwanese vervoerder Evergreen. De maatschappij lijkt zich op dit moment te specialiseren in het creeeren van blokkades.

LOL! Evergreen container blokkeert snelweg in China

De hele wereld ligt in rep en roer om de Ever Given, het gigantische containerschip dat strandde in het Suez-kanaal en een enorme opstopping veroorzaakte. Het schip is nog maar net weer vlotgetrokken, maar de verantwoordelijke vervoerder is alweer in een PR-nachtmerrie beland.

Blokkeertruck

Op een drukke snelweg nabij het Chinese Nanjing werd met verkeerscamera's de Evergreen-naam opnieuw in verband gebracht met gigantische opstoppingen.

Een truck met een container van Evergreen Marine Corp was betrokken geraakt bij een ongeval en midden op de Changchun-Shenzhen Expressway geschaard. De weg werd over bijna de gehele breedte geblokkeerd, waardoor er een enorme file ontstond.

Op social media werd Evergreen al snel op de hak genomen. Een ding moet je ze wel nageven: ze zijn bijzonder consistent. We zijn benieuwd welke nieuwe manieren van blokkeren ze ons de komende tijd gaan brengen.