Ziggo Sport houdt Jack Plooij opnieuw thuis voor Grand Prix van Azerbeidzjan

Slecht nieuws voor fans van lollige interviews en steenkolen-Engels. Pitreporter Jack Plooij mag van Ziggo niet afreizen naar Baku.

Ziggo Sport houdt Jack Plooij opnieuw thuis voor Grand Prix van Azerbeidzjan

De soap rond Jack Plooij's coronadiagnose wil maar niet eindigen. De olijke tandarts liep het virus samen met zijn cameraman op in de aanloop naar de Grand Prix van Portugal, waardoor hij veroordeeld was tot een extra lang verblijf in zijn hotelkamer. Plooij miste hierdoor de Grand Prix van Spanje, maar mocht tijdens dat weekend gelukkig weer naar huis.

Aanhoudende ziekte

Jack stond alweer op de planning voor de Grand Prix van Monaco, maar hij werd op de donderdag helaas ziek wakker. Het werd dus weer geen Grand Prix. Voorlopig komt daar nog even geen verandering in: uit voorzorg houdt Ziggo Sport de topinterviewer nog even thuis, zo meldt Formule1.nl. Dit betekent dat Plooij voor de derde keer op rij de oranje microfoon aan een vervanger over moet laten.

Winkelman

Gelukkig heeft Ziggo een prima invaller klaar staan. Ervaren motorsport commentator Rick Winkelman mag wederom de oranje microfoon vast gaan houden in het persvierkantje. Wanneer Jack Plooij weer terug zal keren is nog niet bekend. We wensen hem in ieder geval alle beterschap toe.

Formule 1
  • Ziggo Sport F1