Pijnlijk! Bugatti Chiron van rapper in brand gestoken

Rapper Emanuel Herrera Batista, beter bekend als El Alfa El Jefe, heeft kennelijk ergens vijanden gemaakt. Zijn rood/zwarte Chiron werd daarvan het slachtoffer.

Pijnlijk! Bugatti Chiron van rapper in brand gestoken

Afgelopen zondag werd de rood-zwarte Bugatti Chiron van Dominicaanse rapper El Alfa zwaar beschadigd teruggevonden in een parkeergarage in Miami, Florida.

Vooral de neus van de Chiron was flink toegetakeld, maar de brand was duidelijk niet intens genoeg om de carbon panelen van de auto daadwerkelijk te doen smelten. Toch zal het vervangen van de gehele voorpartij een kostbare operatie worden. De zwarte Ferrari 488 die vlak naast de Bugatti stond lijkt ongedeerd.

Vergeldingsactie

Wat er zich precies afspeelt in de rapgemeenschap van Miami weten we niet, maar de beste man heeft overduidelijk vijanden gemaakt. Eind mei werd El Alfa onder vuur genomen terwijl hij onderweg was in zijn smurfblauwe Rolls Royce Cullinan. Verder dan vier kogelgaten in de carrosserie kwam het gelukkig niet.

El Alfa is in ieder geval gewaarschuwd. We gaan er vanuit dat hij geen videoclips meer zal maken waar zijn eigen auto's in voorkomen.

Algemeen
  • El Alfa
  • supercarfails, ElAlfaElJefeTV