Ferrari 488 zoekt sloot op in Zeeland 

De bestuurder van een Belgische Ferrari 488 maakt gisteren een nare klapper bij het Zeeuwse Cadzand.

Ferrari 488 zoekt sloot op in Zeeland 

Het blijven toch listige auto's, die Ferrari's. Een paar dagen geleden schreven we nog over een overenthousiaste Duitser die zijn F8 Tributo binnen een dag tegen een vangrail vouwde. Gisteren was het mis op de Ringdijk Noord N674 tussen Cadzand en Cadzand-Bad. Een 488 Pista op Belgisch kenteken belandde na een crash in de sloot.

Boom

De bestuurder verloor naar alle waarschijnlijkheid de controle op de dijkweg, raakte een boom een vloog vervolgens de sloot in. Over de exacte toedracht is verder nog niets bekend. Beide inzittenden bleken gewon en werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Over hun conditie is ook nog niets duidelijk.

Afgeschreven

De Ferrari lijkt in ieder geval op weg te zijn naar de schroothoop. Alle vier de hoeken van de 488 lijken schade te hebben, maar de grootste impact lijkt aan de achterkant geweest te zijn. Het rechterachterwiel hangt er los bij, maar het linkerachterwiel mist compleet. In theorie is de supercar weer op te lappen, zo lang het chassis ongedeerd is. Maar of dat economisch haalbaar is durven we niet te zeggen.

Algemeen
  • HVZeeland