VIDEO: Lewis Hamilton belast milieu met Nissan Skyline R34 GT-R

Als één van de meest prominente ecoridders doet Sir Lewis er natuurlijk alles aan om zijn uitstoot te beperken, tenzij hij de kans krijgt om donuts te draaien met een JDM legende.

VIDEO: Lewis Hamilton belast milieu met Nissan Skyline R34 GT-R

Lewis Hamilton is binnen de Formule 1 één van de meest vocale voorvechters van CO2-reductie. Om een statement te maken verkocht hij zijn privejet en zijn autocollectie, waaronder de speciaal voor hem gebouwde Pagani Zonda 760LH. Vanaf een speedboot leverde hij bovendien een lichtelijk ironische klaagzang over het lot van de oceaan.

Milieubelastende lol

Ondanks het morele acteerwerk en tranentrekkende berichten weet Lewis toch waar de echte lol zit. Hij wil immers niet voor niets tot na zijn veertigste actief blijven in één van de meest vervuilende sporten ter wereld. Voor een promofilmpje ging hij namelijk de beroemde ringweg van Tokyo te lijf met een Nissan Skyline R34 GT-R.

Op zijn Instagram zegt Hamilton normaal liever op het circuit te scheuren, maar voor de Skyline maakte hij een uitzondering. De planeet zal hem echter niet dankbaar zijn voor de grote pluimen bandenrook en turbovlammen die hij met zijn stunts veroorzaakte.

Wij zijn echter vooral blij dat Lewis niet vergeten is waarom hij in de business zit. Je lekker laten gaan met een opgefokte JDM-legende is immers niet te weerstaan.

Formule 1
  • Lewis Hamilton via Instagram