Mercedes stond niet klaar om tweede plek Hamilton te vieren 

Na controversiële finish in Melbourne moest Sir Lewis zijn tweede plek alleen vieren. De Brit vroeg zich hardop af waar iedereen gebleven was.

Mercedes stond niet klaar om tweede plek Hamilton te vieren 

Lewis Hamilton haalde na een veelbewogen race in Australië het eerste podium van 2023 binnen voor Mercedes. Reden genoeg voor een uitgebreid feestje na de zwaar teleurstellende start van het seizoen, zou je denken.

Bij aankomst in victory lane merkte de zevenvoudig wereldkampioen daar echter weinig van. Afgezien van een enkele Mercedes-man was er namelijk niemand te bekennen. Een verbaasde Hamilton vroeg zich op een kleurrijke manier af waar iedereen was.

Schitteren door afwezigheid

Ook in het promofilmpje van het team is geen warm onthaal voor Lewis te bespeuren. Kennelijk was de club van Toto toch echt ergens anders druk mee. De afwezigheid van het team bij het eerste podium van het seizoen is op z'n zachtst gezegd opvallend.

Boze tongen zouden zomaar kunnen beweren dat de recente kritiek van Hamilton op zijn team niet in goede aarde gevallen is. Vooralsnog is daar echter nog geen bewijs van.

Formule 1
  • Mercedes-AMG Petronas F1 Team