Hamilton-fanaat schrijft als 'Michael Masi' voorwoord Verstappen-biografie 

TeamLH blijft maar creatieve manieren verzinnen om het trauma van Abu Dhabi '21 te herleven en de duivel die Max Verstappen heet onderuit te halen. Het nieuwste feit is een volledig verzonnen voorwoord voor de Max-biografie Unstoppable, geschreven door 'Michael Masi'...

Hamilton-fanaat schrijft als 'Michael Masi' voorwoord Verstappen-biografie 

Dag 496 na Abu Dhabi '21: TeamLH heeft niets aan creativiteit, doorzettingsvermogen en blinde woede ingeboet. Na de recente campagne om een oude petitie tegen het resultaat van de race te reanimeren komt het meest onredelijke hoekje van de Hamilton-fanbase met een nieuw wapen: een volledig verzonnen voorwoord voor een boek over aartsrivaal Max Verstappen.

Michael Masi's voorwoord

Onder de titel 'Unstoppable' ontleedde gerenommeerde F1-journalist Mark Hughes het leven en het succes van de tweevoudig wereldkampioen. Met behulp van het stukje beroerd geschreven fanfiction probeert TeamLH van de uitgave van het boek gebruik te maken en de geschiedenis naar het eigen denkbeeld te buigen.

Het voorwoord is namelijk van de hand van 'Michael Masi'. De voormalige wedstrijdleider schrijft - tussen de grammaticale fouten door - dat hij zeer veel spijt heeft van de manier waarop hij besloot de Grand Prix van Abu Dhabi te laten eindigen.

De Australiër geeft ronduit toe dat hij het resultaat gemanipuleerd heeft in het voordeel van Verstappen, end at hij verloren was in een lust naar macht en controle. Uiteraard heeft 'Michael' enorm veel spijt van zijn misdaden. Het taalgebruik doet denken aan een speech van een slechterik uit een slecht fantasyboek.

Authentiek bewijs!!

Ondanks het feit dat het knullig geschreven voorwoord overduidelijk niet van meneer Masi komt is de harde kern van de Hamilton-fanbase er al mee aan de haal gegaan. De tekst wordt uiteraard aangeprezen als volledig authentiek en cruciaal bewijs tegen Michael Masi, de FIA en de Formule 1. Gelukkig is de groep die dit soort hoaxes volledig serieus neemt nog relatief klein.