Charles Leclerc neemt prachtige nieuwe vriendin mee naar Wimbledon

De gedoodverfde kopman van Ferrari heeft het weer voor elkaar. Bij het beroemde tennistoernooi Wimbledon nam hij plaats naast de bloedmooie Alexandra Saint Mleux. De dame lijkt opvallende veel op ex-partner Charlotte Sine.

Charles Leclerc's neemt nieuwe(?) vriendin mee naar Wimbledon

Na het uiteindelijk teleurstellende F1-seizoen kreeg Charles Leclerc eind vorig jaar nog een domper te verduren. Zijn relatie met Instagrammer en model Charlotte Sine liep namelijk op de klippen. Terwijl Ferrari onbeholpen aan het huidige seizoen begon bleef het angstvallig stil rond het liefdesleven van Maranello's golden boy.

Bij het beroemde tennistoernooi van Wimbledon kwam Charles echter alsnog met een nieuwe vlam op de proppen. Samen met zij nieuwe vriendin, conculega Pierre Gasly, en zijn nieuwe aanwinst ging de Monegask lekker kijken naar een stel balletjesmeppers.

Alexandra Saint Mleux

Leclerc's nieuwe wederhelft is "TikTok-model" Alexandra Saint Mleux. De 21-jarige Italiaanse verdient haar geld dus vooral met mooi zijn in prachtige outfits op bijzonder dure locaties. Hoe dat precies in zijn werk gaat durven we niet te zeggen, maar gelukkig hebben we de beelden nog:

@alexandrasaintmleux

:)

♬ Reptilia - The Strokes
@alexandrasaintmleux

Italy has my heart 🤍

♬ New Home (Slowed) - Austin Farwell
@alexandrasaintmleux

<3

♬ The Less I Know The Better - Tame Impala

Twee druppels

De oplettende en goed geïnformeerde lezer zal het meteen gezien hebben: Alexandra lijkt als twee druppels water op Leclerc's ex Charlotte Sine. Of Charles rijk genoeg is om een robotische reproductie of een kloon van zijn oude liefde te laten maken laten we maar even in het midden. Complotdenkers hebben we immers al genoeg op het internet.

Formule 1
  • NL Beeld / Proshots