Lollig: Fan maakt Daniel Ricciardo-editie van F1-intro

Volgens de legende verschijnt Fernandiel Ricconso naast je bed als je om 12 uur 's nachts drie keer hardop 'Dalonso' roept.

Daniel Ricciardo

De terugkeer van Daniel Ricciardo in de Formule 1 heeft veel losgemaakt afgelopen week. Hoewel Nyck de Vries, die hardhandig aan de kant is gezet door AlphaTauri, nog altijd niet van zich heeft laten horen, kijken veel fans alweer vooruit. Aanstaande zondag rijdt de Aussie zijn eerste F1-race van 2023. Om dat te vieren maakte een fan alvast een Daniel Ricciardo-editie van het F1-intro. Dat levert nachtmerrie materiaal op, maar grappig is het wel.

F1-intro, Ricciardo-editie

Druk op Pérez opgevoerd

Velen denken dat door het uitlenen van Ricciardo aan zusterteam AlphaTauri, de druk op Sergio Pérez alleen maar verder wordt opgevoerd. Net als De Vries heeft Red Bull's tweede rijder Sergio Perez zich de laatste tijd niet van zijn beste kant laten zien. Door Ricciardo te introduceren kan RBR de druk op de Mexicaan opvoeren, zonder al teveel risico te nemen. In de AlphaTauri kan Daniel immers weer wennen aan het leven in de Formule 1.

Daarnaast laat het team de ruimte om een van de junioren te promoveren voor 2024. Doet Ricciardo het slecht, dan kan een Liam Lawson of Ayumu Iwasa zo instappen. Doet hij het goed, dan kan dit alsnog wanneer The Honeybadger Pérez uit zijn stoeltje stoot. In vrijwel alle gevallen levert het Red Bull een voordeel op.

Formule 1
  • YouTube/slippery