Foto’s: dit is de beeldschone vriendin van George Russell

George werd in 2020 voor het eerst met de dame gespot.

george russell

Voorheen ging George Russell met het Seychelle de Vries, het zusje van voormalig (ai) AlphaTauri-coureur Nyck de Vries. Maar inmiddels date de Brit alweer een paar jaar met Carmen Montero Mundt. Ze wordt regelmatig met de Mercedes-coureur gespot in de paddock en mocht ook komen opdraven in Drive to Survive. Maar wie is deze prachtige dame?

Privéleven

Aan het begin van haar relatie met George stond het profiel van Carmen nog op slot, maar inmiddels deelt het stel regelmatig kiekjes van hun luxe leventje op Instagram. De Spaanse schone geeft verder echter weinig prijs over haar privéleven. Verschillende bronnen melden dat de Spaans-sprekende Carmen de Britse nationaliteit bezit en volgens haar Linkedin-pagina studeerde ze in 2021 af aan de Universiteit van Westminster. Ze volgde daar een Bachelor in Business Management en Finance. Op diezelfde pagina leren we ook dat Carmen in december 2021 haar Front Office-stage afrondt bij een bedrijf dat Ruffer LLP heet. Ruffer houdt zich onder andere bezig met investeringsmanagement voor bedrijven. Waar Carmen nu werkt, vermeldt het profiel niet. Wel leren we er dat ze woonachtig is in Londen.

Stuurfoutje

Na zijn relatie met Seychelle de Vries heeft Russell nu dus gekozen voor een dame die niets met zijn sport te maken heeft. De relatie lijkt de twee hoe dan ook goed te bevallen, want het paar werd voor het eerst samen gespot in 2020. Een aantal maanden geleden plaatste Carmen nog een aantal grappige foto's van een teamuitje met Mercedes in Zweden op haar profiel. Daar had het team een auto en een ijsbaan geregeld om op te racen. Op de Instagram-pagina van George leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn, maar op het profiel van Carmen werd duidelijk dat er wel degelijk iets was voorgevallen (zie laatste foto's hierboven). Na een klein stuurfoutje van Mundt raakte het tweetal van de ijsbaan en kwamen ze tot stilstand in de omliggende sneeuwbergen. Iets waar ze zelf in ieder geval hard om konden lachen.

Formule 1
  • NLBeeld, Instagram