Zien: Deze Scandinavische schone is de nieuwe vriendin van Mick Schumacher

Maak kennis met de nieuwe vriendin van Mick Schumacher.

Mick Schumacher

Van zonnige strandvakanties en feesten met DJ's tot tochtjes op luxe jachten: de Formule 1-coureurs genieten van de zomerstop zoals je van ze mag verwachten. Zo ook Alpine-coureur Esteban Ocon en derde Mercedes coureur Mick Schumacher. Op Instagram deelt het duo een serie foto's van een gezamenlijk tochtje op de golven. Maar online hebben fans van de ex Haas-coureur vooral oog voor iemand anders: de blonde dame aan zijn zijde.

In de eerste instantie deelt de coureur alleen een foto waarop hij de hand van zijn nieuwe liefde vasthoudt, maar hij lijkt zijn enthousiasme toch niet te kunnen bedwingen. Een paar uur later verschijnt er namelijk een foto van het kersverse stel op de feed van Schumacher. En dan rest alleen de vraag: wie is deze prachtige dame?

Scandinavische schone

Een beetje onderzoek leert ons dat de mysterieuze dame op de foto Laila Hasanovic heet en 22 jaar is. Na een blik op haar Instagram-pagina weten we ook dat ze helemaal niet zó mysterieus is, want het model heeft daar namelijk ruim 175.000 volgers. Ook op YouTube timmert ze aan de weg, want daar deelt ze reis vlogs, make-up tutorials en video's over outfits met haar 20.000 volgers. Op TikTok zit ze natuurlijk ook. Daar heeft ze ruim 100.000 volgers die ze verblijdt met haar prachtige lach en updates uit haar leven. Ze is met haar blonde haren en blauwe ogen iemand die we sowieso graag op onze tijdlijn zien, maar nu ze aan de zijde van Schumacher is gespot lijkt het ons tijd om nog wat beter kennis te maken:

Privé

De bloedmooie Deense woont in Kopenhagen, maar online zien we haar vooral op populaire influencer-plekken als het festival Coachella, op wintersport in Aspen en ijsjes etend in Rome. En op een jacht met Mick Schumacher, dus. Volgens verschillende bronnen werd het stel voor het eerst samen gespot tijdens de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps. Het schijnt dat de twee het daar erg goed met elkaar konden vinden, dus sindsdien zijn er geruchten over een romance tussen de twee.

Een officiele aankondiging over een relatie is er nog niet geweest, maar Schumacher houdt zijn privéleven over het algemeen ook zoveel mogelijk uit de media. Daarentegen verscheen zijn vorige vriendin Justine Huysman nooit op zijn sociale media, dus wie weet pakt de Duitser het dit keer anders aan met het 22-jarige model. Het begin is er...

Formule 1
  • NLBeeld, Instagram