Vet: in dit Duitse hotel kan je samen met je auto overnachten

De droom!

Hotel duitsland auto's

Ja, naar een hotel gaan met je vrienden of je partner is hartstikke leuk, maar wat als we je vertellen dat het nog beter kan? Er bestaat namelijk een hotel in Duitsland met kamers die je kan boeken voor jou en... je auto.


Vakantie voor jou en je auto

Het gaat om het Ameron Hotel München Autoworld. Dit hotel bevat luxe studio's op de begane grond die voorzijn zijn van een garage om je auto (of motor) in te parkeren. De garage is voorzien van een volledig glazen wand, waardoor je tijdens je verblijf perfect zicht hebt op je bolide. Zo heb jij niet alleen een luxe verblijf, maar geniet je auto ook van een vakantie. Wel zo eerlijk natuurlijk, die doet in principe al het werk. En voor jou is het dubbel genieten.

En dat is niet alles: het hotel, dat is voorzien van een luxe industriële inrichting, bevindt zich in Motorworld München en geeft uitzicht op de tentoongestelde auto's: klassiekers, old-timers, zeldzame exemplaren moderne luxe auto's en motoren. In het hotel vind je ook een goed restaurant, een wellness met fitness en sauna en barren: als je even klaar bent met het gezelschap van je auto hoef je je dus ook niet te vervelen.

Ameron Motorworld

Prijs

Wat moet dat kosten? Op zich valt het best mee. Voor een kamer met auto-garage betaal je €270 euro per nacht. In het hoogseizoen kunnen de prijzen iets hoger uitvallen. Een normale kamer met uitzicht op Motorworld kost je ongeveer €150 per nacht. Het hotel heeft vier sterren en naast Motorworld is het verblijf ook van alle gemakken voorzien. Denk aan een bar, een restaurant en andere attracties zoals het BMW-museum op steenworp afstand.

Nieuws
  • Ameron Munchen Motorworld