Haal een dikke SLS AMG Roadster bij Domeinen

Onze favoriete overheidsdienst heeft weer een echt snoepje in de aanbieding: een gitzwarte Mercedes SLS AMG Roadster.

Haal een dikke SLS AMG Roadster bij Domeinen

Het is en blijft een van onze favoriete bezigheden: even een kijkje nemen in de catalogi van de Dienst Domeinen Roerende Zaken. De overheidsdienst biedt immers de meest bijzondere bolides aan uit de verzamelingen van belastingfraudeurs, drugsbaronnen en ander gespuis.

Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor een getunede Toyota Supra Turbo of een groepje klassieke Mercedessen. Dit keer hebben ze bij Domeinen echter een meer exotische aanbieding: een heuse Mercedes SLS AMG Roadster.

Import

De precieze voorgeschiedenis geeft Domeinen uiteraard niet voor de brute cabrio. Wel weten ze nog even te melden dat de wagen 'van import afkomstig is'. Een interessant feitje, aangezien de auto al sinds 2019 in Nederland op kenteken staat. De Merc stamt weliswaar uit 2012, maar die import is dus alweer even geleden.

Nette wagen

De SLS heeft nog maar 61.163 kilometer op de teller en lijkt nog in goede staat te zijn. In tegenstelling tot sommige andere aanbiedingen van Domeinen heeft de auto geen sporen van een wilde achtervolging of ramkraak. Gelukkig maar.

De volgende eigenaar zal dus met volle teugen kunnen genieten van de 6.2 liter V8 met 571 pk en 650 Nm. Schakelen gaat via een soepele zevenbak met dubbele koppeling. Pik jij deze dikke Duitser in bij de veiling?

Cargasm
  • Dienst Domeinen Roerende Zaken