Scoor een Toyota Supra bij je hotelovernachting

Zin een uitstapje, maar zie je er tegenop op om een saaie huurbak te moeten rijden? Dit hotel biedt uitkomst.

Scoor een Toyota Supra bij je hotelovernachting

Bij overzeese vakanties kom je als autominnende toerist niet snel aan je trekken. De huurvloot zit wereldwijd immers vol met zo goedkoop mogelijke, oninteressante dozen op wielen.

Voor degenen die echt niet zonder een funauto kunnen is er nu echter een alternatief. Bij het luxe Fuji Speedway Hotel krijg je namelijk gratis de sleutels mee van een heuse Toyota Supra.

Test Drive Limited

Gasten van het hotel vlakbij het bekende circuit van Toyota kunnen kiezen uit een 2020-model met TRD-tuning en automaat, of een standaard exemplaar uit 2022 met handbak. Helaas mag je met geen van beide even over de speedway jagen.

De Supra's zijn vijf keer per dag beschikbaar voor een testrit van een uur. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Let wel: op het moment van schrijven kost een overnachting in het Fuji Speedway Hotel minimaal 39.000 yen voor niet-leden. Dat is omgerekend een kleine 250 euro per nacht.

Fijnproevers

Voor de echte fijnproevers die geen BMW Z4 GR Supra lusten organiseert het hotel eind januari een testdag met alle overige generaties. De selectie bestaat uit een witte Celica XX 2000 GT uit 1985, een Supra 2.5GT Twin Turbo Aerotop en uiteraard een exemplaar van de legendarische vierde-generatie.

Gasten die op 21 en 22 januari in het Fuji Speedway Hotel verblijven kunnen een van deze klassiekers reserveren voor het Supra Winter Festival.

Cargasm
  • Fuji Speedway Hotel