Fuck. Het gaat niet goed met Michael Schumacher

Avondverpestend nieuws over de toestand van de F1-oppergod die alle andere F1-goden overbodig maakte.

Alle pauselijke gebeden ten spijt, Michael Schumacher takelt steeds verder af, als we voormalig Ferrari-baas Luca di Montezemolo mogen geloven. Op een vraag van Gazzetta dello Sport  over de toestand van Schumi antwoordde hij vandaag: "Ik hoor regelmatig nieuws over Michael en helaas is dat geen goed nieuws".

Veel meer liet hij niet los over de toestand van Schumacher, die in 2013 aan zijn hoofd gewond raakte bij een ski-crash in de Franse Alpen. In juni 2014 ontwaakte hij uit zijn kunstmatige coma, gevolgd door een overplaatsing naar Schumacher Residence in het Zwitserse Gland later dat jaar.

Het is ietwat curieus dat de -summiere- info over Michaels toestand van de onlangs bij Ferrari gewipte Di Montezemolo komt, in plaats van het management van de ex-coureur. Sterker nog, manager Sabine Kehm wil niet reageren op de uitlatingen van de 68-jarige Ferrari-bobo. Waarmee we dus niet zeker weten of zijn toestand slecht doch stabiel is, of juist slechter wordt. Het statement staat in ieder geval haaks op eerdere beweringen dat Michael aan de betere hand was en weer stappen maakte.