Top Gear trailer!

We laten alle geruchten over het arbeidsethos en het gebrek aan stuurmanskunsten van presentator Chris Evans even achterwege en gaan gewoon onbevooroordeeld naar de eerste trailer van Het Nieuwe Top Gear kijken.

Vorig jaar waren we getuige van de ondergang van het populairste TV-programma ter wereld. Jeremy Clarkson en zijn handlangers werden door de BBC policorboner van tafel geveegd en vervangen door deze zes sujetten. Met de taak om een autoprogramma te maken dat de naam 'Top Gear' mag dragen. Zou in theorie moeten kunnen. Top Gear bestond immers al voor Jezza, Top Gear zal vermoedelijk lang na Jezza blijven bestaan.

De eerste trailer voor het nieuwe seizoen, dat ergens in mei begint, werd zojuist online gezet. Daarin zien we naast een kotsende Evans en een driftende Button een tweestrijd tussen een Viper en een Chevy (guns involved). Die leuke man van Friends doet iets in een Reliant Robin en zowel de Ferrari F12tdf als de Aston Martin Vulcan flitsen voorbij.

We zeggen het maar gewoon: ondanks dat De Ware Petrolhead ontbreekt en het slap aftrek-gehalte best hoog is hebben we hier zin in. Clarkson, Hammond en May brengen deze herfst hun eigen roadmovies uit bij Amazon, dus als petroseksuele autoliefhebbers krijgen we alleen maar meer content. Jezzaduim.gif.