Hatseflats: 40 rood kruis-negeerders op de bon langs A10

Mooi, pak ze maar aan, die blinde vinken.
Rood Kruis

Eigenwijs zijn is niet per definitie een slechte karaktereigenschap, maar het kost je soms alleen veel geld. Zoals bij het veertigtal automobilisten dat gistermiddag op de A10 bij het knooppunt Watergraafsmeer (richting Amstel) besloot een rood kruis keihard te negeren. Want die dingen hangen er immers voor andere mensen, niet voor jou.

Helaas voor de automobilisten reden ze direct op de verkeerspolitie, die na de bocht de nasleep van een pechgeval aan het begeleiden was. De agenten waren onverbiddelijk, en schreven iedereen op. Kosten: 240 euro, plus de ronduit criminele 9 euro """administratiekosten""" uiteraard. Dat moet toch op zijn minst een beetje pijn doen, want 250 euro is echt een waanzinnige hoeveelheid geld voor een enkele misdraging in het verkeer. Volgende keer gewoon doorrijden naar de volgende afslag, jongens.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f675cbe47c53', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });