Wat deze twee hondjes met auto's te maken hebben?

Ja, snoezig hoor, en heel Fortuynesk bovendien: twee kleine hondjes, die waarschijnlijk een betere en duurdere kapper hebben dan ondergetekende. Maar wat doet zoiets in onze automotive inbox? We verklappen: het is relevant als u Maybach rijdt.

Hondjes

Goed nieuws voor Rick Ross en alle andere Maybach-afficionados: Mercedes' ultra-luxemerk lanceert een sleep aan poepsjieke accessoires voor in/op uw Mercedes-Maybach. Of Opel Kadett, desnoods, want we gokken dat u niet per se een kentekenbewijs van een Maybach hoeft te overleggen bij aankoop van het moois dat door licentiepartner MAYBACH – ICONS OF LUXURY is gemaakt. En als er iets in hoofdletters staat, dan weet je dat het goed is.

Wat te denken van 'THE SUCCESS III', een flipcase voor de iPhone X in nappa lamsleer. Voor €219 is hij van u. Zoekt u nog een mooi kerstcadeau voor de vrouw/vriendin/maîtresse? Dan is The Blossom I, een handtas van €1.890 euro wellicht een leuk geschenk. Of deze The Stroll I, voor als u een Formule 1-coureur bent die zijn 'din eens wat leuks wil schenken voor de koude Canadese winters...

Tot slot de hondjes, waar we mee begonnen. U kunt uw trouwe viervoeter THE DOG'S DOMAIN I schenken. Dit is een hondendeken (MAND!) van lamswol en nylon, waarmee het leer in de GLS 600 vrij blijft van hondenharen. Kosten: €189. Wijlen Rudolf Moshammer zou in zijn nopjes geweest zijn. De producten kopen kan in een van de boutiques in Berlijn, München of de Nürburgring, maar ook in Dubai en Abu Dhabi. Benieuwd of Lewis Hamilton er eentje heeft opgepikt voor Roscoe.

De hele lijst met dingetjes, ditjes, en datjes vindt u hier.