Bindend aankoopadvies: Bomber Ski x Bentley voor op de piste

Doorgaans zijn collabs tussen PR en marketingafdelingen van premiums niet zo heel erg interessant om te vermelden. Maar voor deze samenwerking tussen Bomber Ski en Bentley maken we gerust een uitzondering.

Bentley Bomber Ski

Er zijn weinig dingen waar ondergetekende warmer van wordt dan het vooruitzicht dat de winter eraan komt. Die visie van de Duitse Autobahn die ongelimiteerd op de route ligt richting de Alpen. En aan het eind van dat eindeloze lodenvoetgebied doemen dan de granieten reuzen op met hun witte poederlaag. 

Als u van de afdeling off-piste skiën bent, kunt u nu afhaken, maar indien u een geprepareerde pistekanon bent dan leest u door. Het skimerk van multikampioen Bode Miller heeft in samenwerking met Bentley een rijtje ultra-exclusieve ski's gemaakt. Er zijn twee kleine series van ski's voor handen.

De Bomber x Bentley Centenary Edition is er in een oplage van slechts 100 stuks. Deze serie heeft 24 karaats gouden plaatjes in de vorm van diamantjes. De toevoeging moet niet alleen zorgen voor betere prestaties, maar geeft ook wat extra sparkle aan uw afdaling.

Dan is er nog de Black Diamond Edition ski die in een oplage van 200 paar wordt gemaakt. In dit model hebben de wybertjesvormige diamanten een zwarte afwerking. Beide modellen zijn er momenteel alleen in 171 cm lengte met een radius van 18 meter.

Hoewel Bomber Ski's altijd al extreem duur zijn (maar ge-wel-dig skiën), zijn de exemplaren met Bentley-logo erop nog eens ruim twee keer zo prijzig. Wij zetten de tas vast klaar en zien de uitnodiging om per Continental GT naar St Anton am Arlberg/Lech/Gstaad of Zermatt te rijden en de ski's te testen met genoegen tegemoet.