Man verkoopt BMW, want BMW-rijders zijn stom

BMW's zijn sportief, degelijk en prijzig. Het zijn echte rijderwagens. Maar dat is voor sommige mensen een reden om de BMW toch maar te verkopen. Een paarse broek uit België heeft het gehad en doet zijn BMW in de ban: "Omdat ik zelf een hekel heb aan (bijna) alle BMW-rijders."

Paarse broek BMW

Mensen, maak kennis met Erik Goossens. Erik is een paarse broek uit België en hij heeft een 'Creative Full Service Agency'. Hij heeft het geschoten met zijn BMW 5 Serie (F10/F11), want hij heeft een hekel ontwikkeld aan het door BMW-rijders gebruikte "sportief-aso" rijden. Op Linkedin beklaagt hij zich: 

"Ik moet mijn BMW verkopen. Niet uit financiële nood of uit ontevredenheid over deze Duitse reus. Integendeel. Met pijn in hart zal ik afscheid nemen van mijn voertuig. Hij, want ik ben ervan overtuigd dat hij mannelijk is, heeft me nooit in de steek gelaten. Hij is ook mooi, krachtig en zuinig. Ik mag er zelfs de stad mee in.

Waarom moet hij dan weg? Omdat ik zelf een hekel heb aan (bijna) alle BMW-rijders. Ze zijn arrogant, agressief en zelfs gevaarlijk. Ik werd gisteren van mijn kantoor naar huis, wat slechts enkele kilometers is, weeral bijna van de baan gereden en kort daarna afgesneden door ja… BMW-rijders.

Allemaal profielen waar ik me niet mee wil associëren. Het enige wat mijn band met mijn vierbander zou redden is massale reactie van BMW-rijders die wel sympathiek en wegvriendelijk zijn. Zo moet ik misschien toch niet overgaan tot het distantiëren van mijn BMW en terug een Saab aanschaffen."

Goossens heeft geen vraagprijs voor zijn 'vierbander' toegevoegd, dus we gaan ervan uit dat hij wil dat u zich even aanpast. Wie de schoen past trekke hem aan (of niet natuurlijk). Anders wordt het flink zoeken om nog een Saab te vinden.