Zin in een klusproject? Koop deze Ferrari

Hoewel het buiten niet erg te merken is, zitten we nog midden in de winter en dat is eigenlijk het ideale seizoen om lekker in de garage aan een auto te klussen. AAn deze Ferrari Dino bijvoorbeeld. De Italiaan wordt binnenkort geveild en is bijna af.
Ferrari Dino

De Ferrari Dino is een ongelukkige vriend uit de Italiaanse familie. Vernoemd naar de overleden zoon van Enzo en de auto is eigenlijk lang ondergewaardeerd gebleven. Inmiddels komt de liefde voor het model toch weer naar boven drijven (aangezien oudere Ferrari's inmiddels echt onbetaalbaar geworden zijn. Daarom is deze 246 GTS (met een iets grotere V6 dan de originele 206 GTS) zelfs onafgebouwd al enkele tonnen waard.

Het klusproject dat in Parijs geveild wordt is bijna af. Er moeten een paar laklagen op en dan is het verder een kwestie van assembleren. De motor en de aandrijflijn is volledig gereviseerd en volgens de veilers zijn alle onderdelen aanwezig om de auto deze winter nog in elkaar te schroeven. Het ideale klusproject, gewoon een extreme Lego/Meccano-doos opbouwen.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ed8487ce2df6', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });