HEET! De nieuwe vriendin van Lewis Hamilton

Als grootverdienende topcoureur in de F1 heb je de vriendinnetjes voor het uitkiezen, en Lewis Hamilton (31) zit vuistdiep in het celebwereldje. Die heeft dus al de nodige arm candy versleten. Zijn nieuwste prooi: modeltoppertje Barbara Palvin.

Lil' Lewis, die in het verleden naast Nicole Scherzinger ook al Rihanna, Kendall  Jenner, en Gigi Hadid (naar verluidt) aan zijn voorsplitter reeg, leegt tegenwoordig zij ERS-systeem in de Hongaarse Barbara Palvin (22). Kennelijk heeft ze een ding voor mannen met geld malle petjes en tattoo's, want de Canadese zangknaap Justin Bieber behoort ook tot haar exenlijst.

Babs en Lewis schijnen elkaar in mei te hebben leren kennen tijdens het filmfestival van Cannes, waar ze allebei in hun rol van ambassadeur van smeercrèmepjesmerk L'Oreal aanwezig waren. Eigenlijk was het al een tijdje bekend, maar sinds Palvis onderstaande mug shot met Mercedes-pet op heur Instagrams postte lijkt het ook officieel te zijn.

Als je haar twitterfeed bekijkt kan je twee dingen concluderen: ze neemt zichzelf niet zo serieus, en ze is fan van snapchat.

Maar u kwam natuurlijk voor beeldmateriaal van de 2016 SI Swimsuit Rookie of the Year, en wie zijn wij om niet aan die wens te voldoen. Ja, Lewis maakt dit jaar zijn rondjes wel op de Hungaroring, #blessed als hij is. Als hij daar de juiste knopjes weet te vinden althans. Zeg het ze, Blax en Ty!