Jeremy Clarkson fileert Britmedia: "utter horseshit"

Doorgaans kan je je als beroemdheid maar beter afzijdig houden van wat bepaalde kranten over je schrijven, omdat 'don't feed the trolls'. Na een stuk in de Daily Mail kon Jezza zich echter niet inhouden, en twitter-rantte zijn mening.

Het zal u niet ontgaan zijn, momenteel filmt het trio Clarkson, May en Hammond voor hun nieuwe Amazon-show 'The Grand Tour' in Italië. De voormalige Top Gear-hosts zijn nog altijd groot nieuws en van hun show wordt veel verwacht, en dus pakte de Daily Mail groots uit met een foto-impressie van de heren tussen een enorme meute uitzinnige locals. So far, so good.

In het artikel wordt echter op basis van wat vage bronnen gemeld dat zowel Clarkson als May dolblij zijn dat hun opvolger Chris Evans van zijn voetstuk is gevallen bij Top Gear. Lekker suggestief, en kennelijk pertinent onwaar. Hoewel zijn hand achter de Sun-hetze tegen de inmiddels van het toneel verdwenen schreeuwginger wordt vermoed, heeft Clarkson zich altijd afzijdig gehouden van commentaar op zijn opvolger. De enige juiste keuze, want hiermee kan je alleen maar verliezen, en Evans heeft zijn eigen graf ook zonder Clarkson al gegraven.

Toch vond Jezza het -tussen een miljoenmiljard typische loltweets over een heerlijke oranje-bruin non-discussie- nodig even uit te halen naar de krant, en ze daarmee ongetwijfeld een pak extra bezoekers te bezorgen:

We snappen het wel, soms komt de onzin die over jouw rug wordt geschreven, je als celeb even te veel, of je nou Jeremy Clarkson heet, en het over een een andere collega gaat, of Elon Musk, en het onderwerp flagrante flamingohaat is (ja, echt). We kunnen niet wachten tot de show deze herfst van start gaat, en we het gewoon weer over auto's kunnen hebben.

Foto: Clarkson in full battle gear, bron: Facebook.