Seinfelds Comedians in Cars staat te koop

Jerry Seinfeld zoekt een nieuw onderkomen voor zijn webshow, zodat hij met andere grappenmakers kan blijven koffieleuten.

Comedians in Cars Getting Coffee heeft niet alleen de minst hippe naam voor een autoshow, het is ook niet echt een autoshow. meer een interviewprogramma waarin toevallig auto's voorkomen. Jerry heeft een ziekelijke obsessie voor klassiekers en kiest daarom elke aflevering een oldtimer die hij bij zijn gast vindt passen. Ofzoiets. Wij vermoeden nog steeds dat dit deel van de show alleen bestaat opdat  hij lekker veel verschillende auto's kan rijden.

Omdat Seinfeld ondertussen acht seizoenen achter de rug heeft, zijn al veel iconen de revue gepasseerd. Van een Volkswagen Kever tot een Lamborghini Miura en van een Delorean tot een Ferrari Daytona, Jerry heeft een toptijd. Ook qua gasten heeft Jerry niet te klagen, want vrijwel alle bekende comedians zijn al een keer bij hem op de passagiersstoel komen zitten.

De show was tot nu toe exclusief te zien bij Sony's online streamingsdienst Crackle, maar binnenkort loopt het contract tussen Seinfeld en Sony af. Normaal geen probleem, maar sinds Jerry's maatje Steve Mosko Sony heeft verlaten, staat hij plots meer open voor andere aanbiedingen. De presentator is aan het rondshoppen bij andere diensten zoals Netflix en Hulu om te kijken of ze interesse hebben in zijn show. 

Dus mocht je nog een show zoeken die slechts zijdelings over auto's gaat, maar geen geld hebben voor een nieuwe Top Gear, dan is dit je kans. De show zal niet goedkoop zijn, want met meer dan 100 miljoen streams tot nu toe zijn de kijkcijfers prima. En Jerry zelf heeft natuurlijk ook een garage om te vullen.