Ford Edge: make SUV driving great again

Bent u al het mistroostige spaarblik op onze wegen beu? Word dan trendsetter met de nieuwe Ford Edge. Want niets schreeuwt ‘ik heb succes’ als een SUV uit het land van de onbeperkte mogelijkheden.

Niet iedereen neemt genoegen met een flimsy broodtrommeltje waar geen fatsoenlijke afstand mee te rijden is zonder direct naar de chiropractor te moeten. Ford has got you covered. Met de nieuwe Edge heb je 2 ton aan robuuste Amerikaanse glorie met maximaal 210 snuivende dieselpaarden en altijd 4x4 op de oprit.

In de cabine heerst immer rust dankzij Active Noise Control: irritante geluiden worden via de speakers geneutraliseerd voor minder stress. Ook boten trekken is dankzij een maximaal treingewicht van ruim 4,5 ton een eitje.

Anno nu bestel je je Ford in meer kleuren dan alleen zwart, zoals bovenstaande oranje banger op 20” lichtmetaal (doet het ook goed op Koningsdag) of ultieme luxe uit de Vignale-lijn, compleet met poepsjiek interieur, volledige LED-verlichting en op een miljoenmiljard manieren verstelbare pamperende stoelen. Dus ontwaakt, veiligheids- en comfortadepten der aarde, gaat voort en rijdt Edge.