Man maakt selfie, verdrinkt Mercedes E-Klasse in Noordzee

Opmerkelijke beelden vanuit Zeeuws-Vlaanderen: een dikke E-Klasse op buitenlands kenteken drijft midden in de zee. De vraag die op ieders lippen brandt: hoe?!

Aan de Zeeuwse kust slaakt de zoute zee niet alleen een diepe zilte zucht, hij verzwelgt ook Benzen die zich te dichtbij wagen. Deze E-Klasse op Roemeens kenteken met grote oostblokantenne werd al drijvend gekiekt door de eigenaar van het strandpaviljoen ervoor.

Volgens de KNRM, die de auto uit het water takelde, wilde de eigenaar een selfie maken op het strand en werd hij verrast door het wassende water. De Mercedes kan als verloren worden beschouwd, een Ford Transit die bij het gezelschap was ging alleen maar pootje baden en kon nog gered worden. "Aan de personenauto hebben we verder geen aandacht gegeven omdat die al te ver onder water was. De bestelbus konden we nog wel redden, vrijwel direct hebben we onze lier vastgemaakt en zijn beginnen trekken."

We waren amper bekomen van de stupide Outlander-faal van gisteren, maar vandaag gaat er al iemand overheen met nieuw internet-goud.