Max Verstappen komt weer naar Zandvoort

Goed nieuws voor iedereen die van Max houdt maar geen zin heeft om op een campingstoeltje rond Spa-Francorchamps te bivakkeren. Onzen' Max zal ook dit jaar zijn kunsten vertonen tijdens de Jumbo-familiedagen op Circuitpark Zandvoort.

In navolging van het succes van vorig jaar organiseert grootgrutter Jumbo dit jaar voor de tweede keer de Familie Racedagen op CPZ, met als hoofdattractie Max Verstappen. De 19-jarige Limburger wordt door Jumbo gesponsord en trok vorig jaar 100.000 mensen naar de dagen. Zijn populariteit werd nadien alleen maar groter, dus we vermoeden dat de organisatie niet heel veel moeite zal hebben de tent vol te krijgen.

Dit jaar zullen de dagen iets eerder plaatsvinden, in het weekend van 20-21 mei. Dit valt voor Max tussen de Grands Prix van Spanje en Monaco, wat een tripje naar Zandvoort des te bereikbaarder maakt.

Aangezien Max niet een heel weekend lang het publiek kan vermaken is er nog veel meer te beleven. De organisatie heeft verschillende raceseries aan het programma toegevoegd en ook zijn er diverse stuntshows op het evenement dat een echt familiespektakel moet worden. Wij maken de agenda alvast vrij en hopen ook een glimp op t evangen van de LMP2-racer waarmee Jumbo-baas Frits van Eerd de maand erna op Le Mans uitkomt. Hieronder een kleine impressie van vorig jaar: