Ferrari 458 sterft tegen boom in Amsterdam

Mocht je vandaag een keer naar buiten hebben gekeken, dan is het je vast opgevallen dat het belabberd weer is. Al die regen maakt het rijden met een supercar niet makkelijker en dat ontdekte ook de eigenaar van deze Ferrari 458 Italia.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. We gokken dat de bestuurder te vroeg op zijn gas ging en door het natte wegdek de controle verloor. Het resultaat is in ieder geval dat de witte Italiaan met zijn neus rond een boom op de Europaboulevard staat gevouwen. De schade aan de voorzijde van de supercar is aanzienlijk en we vermoeden dat deze auto uit 2010 total loss is. 

Gelukkig raakte er niemand gewond bij het ongeluk, maar Nederland verliest wel weer een supercar. Update. De eigenaar is achterhaald. Het was Joseph Kllibansky, een kunstenaar waar wij eerlijk gezegd nog nooit van hebben gehoord, die met zijn Ferrari eigenhandig een boom torpedeerde. Hieronder een jolige foto vanaf zijn social media-kanalen. Damage is done, dan kan je er maar beter mee lachen.