VIDEO. Veilig rijden in gepantserde Lincoln Navigator

Is onopvallend rondrijden niet uw ding, maar wilt toch veilig zijn voor het geval iemand opmerkt dat u het bent en ineens gaat schieten? Dan is deze Lincoln Navigator echt iets voor u. Hij is zwaar bepantserd, waardoor kogels afketsen op uw wagen.

Lincoln Navigator

U rijdt graag moonend door de minder nette wijken in uw stad? Dan kan het gebeurendat een boze voorbijganger zijn AK-47 op uw auto leegt. Moet u maar niet met uw billen tegen het raam aan zitten. Maar wat als u het gewoon niet kunt laten? Dan heeft de Canadese beveiligingsfirma Inkas een oplossing voor u: de gepantserde Lincoln Navigator.

In de wagen zit een compleet beveiligde cocon waarin u vervoerd wordt. In de tussentijd valt u toch lekker op, want echt onopvallend is de extreem grote SUV niet te noemen. Het ding is zo sterk dat zelfs twee simultaan afgaande handgranaten u niet zullen verwonden.

Mooi idee. Maar wij zouden in het geval van dreiging toch kiezen voor een Audi RS7 met extra stevigheid kiezen. Als het dan onveilig wordt, ben je tenminste echt snel weg.