Man huurt Mustang, crasht. Tegen Rolls-Royce

Wat is het toch met Ford Mustangs en domme crashes? Is het niet een Cars & Coffee waar deMustangs achteraf bij bosjes de kant in rijden, dan is het wel iets anders stoms? Deze bijvoorbeeld, kreeg het voor elkaar om binnen vijftien meter vanaf nieuw een splinternieuwe Rolls-Royce Dawn te verwoesten.

Mustang crasht tegen Rolls-Royce

Een verhuurbedrijf in Scottsdale, Arizona, heeft een bijzonder slechte ervaring met een huur-Mustang. De klant die de V8 musclecar ophaalde had kennelijk nogal lompe schoenen aan, want hij kreeg het voor elkaar om de rem en het gaspedaal dor elkaar te halen. Sowieso al een prestatie, want hoe groot is een rempedaal in een auto met automaat niet?

In plaats van vol op het rempedaal te trappen, beukte deze kneus het gaspedaal van de Ford Mustang tot de bodem in bij het verhuurbedrijf waar hij net de auto oppikte. Dat is op zichzelf al vervelen, maar extra pech voor de creditcard (of die van de verzekeringsmaatschappij) was dat er voor de Mustang een splinternieuwe Rolls-Royce Dawn stond. Die kan ook meteen terug naar Goodwood voor wat nieuw plaatwerk.

Misschien ook voor jou:
Poepsaaie autojournalisten over de nieuwe Rolls Royce Dawn