Kleuter wil Lamborghini kopen, steelt auto van moeder

Welke vijfjarige (of vul een willekeurige getal hoger dan vijf in) wil er nou geen Lamborghini? Weinigen redden het echter, maar een kleuter uit Amerika kwam best een eind. Hij nam de auto van zijn moeder en reed al op de snelweg toen hij gesnapt werd.

Lamborghini

Een agent in de Amerikaanse staat Utah zagen op snelweg I-15 een auto slingerend over de weg rijden en had meteen door dat er een dronken chauffeur in het spel was. Hij zette de achtervolging in en gaf de auto een stopteken. Kennelijk was de bestuurder bij kennis genoeg om te weten dat je moet stoppen voor een politiewagen en eenmaal langs de kant liep de dienstdoende agent naar de bestuurder toe. Daar ontdekte hij echter dat er geen lamme volwassene achter het stuur zat, maar een klein kind. Een vijf jaar oude kleuter!

Het jongetje had ruzie met zijn moeder gekregen omdat zij geen Lamborghini voor hem wilde kopen. Daarop besloot hij het dan maar zelf te doen. Met zijn volledige spaarpot, à $3, stapte hij in de auto, zette de automaat in D, en ging ervandoor. Doel: Californië, home of the Lambo's, zoals iedereen weet.

De foto bij het verhaal doet je wel afvragen wat voor reuzenkind van vijf dit is? Overigens is er ook een inzamelingsactie om een echte Lambo voor de jongen te regelen, het loopt echter nog geen storm (er is nu $35 opgehaald).

Daarnaast is er ook een eigenaar van Lamborghini die de jongen een dagje mee wil nemen: