Ferrari heeft stiekem nog een SP3JC gemaakt

Ferrari Special Projects heeft vorig jaar keihard tegen u gelogen. De afdeling van de Italiaanse supercarbouwer heeft namelijk niet één SP3JC gemaakt, maar twee. En de tweede ziet er nog beter uit ook.

Vorig jaar liet Ferrari vol trots weten dat ze weer een speciaal project voor een speciale klant afgerond hadden. Ferrari-dealer en bezitter van wansmaak John Collins mocht de voor hem tot SP3JC omgebouwde F12tdf in ontvangst nemen. Maar nu blijkt dat er het hele project niet één unieke, maar twee Special Project 3 John Collins' heeft opgeleverd.

De tweede speciale Ferrari gaat, hoe kan het ook anders, naar dezelfde man als de eerste. Het enige verschil lijkt op het eerste gezicht dan ook de kleurstelling: mat grijs met glimmende kleuren. Maar als je beter kijkt dan zie je dat het stuur aan de goede kant zit. De wit-blauw-gele-versie had hem aan de verkeerde kaaeent. John, die als eerste en enige een Ferrari met mat- en glanslak op een auto in ontvangst mocht nemen, liet weten dat hij deze tweede SP3JC speciaal voor 'continental driving' zou gaan gebruiken. De witte is daar natuurlijk ook helemaal niet geschikt voor.