Drugsbingo: bestuurder test positief op alles

Terwijl u en wij zitten te vernikkelen in de januarikou, gaat het feestje elders gewoon door. Zoals op Ibiza, waar een automobilist het presteerde om positief te testen op Elke Drugs Meetbaar (EDM, ghe). Moet je daar nou trots op zijn of niet?

De 31-jarige man in kwestie viel in de nacht na de jaarwisseling op doordat hij roekeloos en tegen de rijrichting in reed. Toen de politie hem aanhield en een speekseltest afnam, vinkte de rijdende apotheek netjes alle vakjes aan: amfetaminen, cocaïne, cannabis, methamfetamine en opioïden. Kortom: hij was voor de jaarwisseling helemaal Steef en Daan gegaan, hoewel de Spaanse krant Ultima Hora (bron) er niet bij vermeldt of hij ook nog wat slokjes Jägerbeits aan zijn narco-cocktail had toegevoegd.

Bij het doorzoeken van de auto trof de politie 20 roze pillen, zes paarse pillen, twee wikkels cocaïne, en een onbekende bruine substantie aan. Kortom: de man had een geslaagd oud en nieuw achter de rug, die we hem ook gunnen. Dat hij daarna in zijn auto is gestapt is dan weer apedom.

Credits afbeelding: what is drugs?