Formule 1-documentaire Drive to Survive keert terug op Netflix

Het leek een formaliteit, maar ook dit soort zaken moet bevestigd worden: de goed ontvangen docu Drive to Survive keert volgend jaar voor een tweede seizoen terug op Netflix.

Het was de documentaire die vooral Günther Steiner als cultfiguur lanceerde: Drive to Survive. Voor echte insiders die het seizoen van begin tot eind volgen was het soms wat te zwaar en iets te dramatisch aangezet, maar dat valt onder artistieke vrijheid om een programma een beetje spannender te maken. Voor de F1-leek of zijdelingse toeschouwer waren het tien fijne afleveringen.

We wisten al dat er momenteel opnieuw cameraploegen meelopen in de paddock, dus een nieuwe serie lag voor de hand. De vraag was alleen nog 'op welk platform'? Zojuist werd bekendgemaakt dat ook seizoen 2 op Netflix verschijnt, met dit keer een kijkje achter de schermen bij alle tien de teams. In deel 1 deden Mercedes en Ferrari nog niet mee. We verheugen ons nu al op de hoofdrol die Haas ongetwijfeld gaat spelen, met zijn kwakkelende coureurs en onorthodoxe sponsor

Een releasedatum is nog niet bekend, maar begin maart - voordat het nieuwe seizoen begint - ligt voor de hand.