Rich Energy verwijdert oude rant-tweets William Storey

Het lijkt erop dat iemand bij Rich Energy de telefoon van William Storey heeft afgepakt of hem zijn medicatie heeft gegeven. Alle oude bizarre rants zijn verdwenen, en het account loopt weer keurig in de pas. Een beetje saai, maar het viel te verwachten.

Het was een mooie week, maar aan alles komt een einde. Rich Energy, de hoofdsponsor van Haas F1, kreeg vooraf al een aardig demasqué te verwerken met rechterlijke uitspraken wegens een geplagieerd logo, en de bij vlagen ""bijzondere"" anti-Red Bull-tweets die er uitgegooid werden. Allemaal het werk van de vrij excentrieke CEO William Storey. Maar iemand die langs de zijlijn eens wat dingen roept, dat is best grappig. 

Écht grappig werd het met de complete en overwachte meltdown, waarin eenzijdig het sponsorcontract met Haas werd opgezegd. Het was de voorbode van een week vol twitterpret, waarin de ene rare tweet de andere opvolgde. Aan de ene kant enorm smullen, maar aan de andere kant vroeg je je ook af hoe het in hemelsnaam kon dat deze bebaarde snoeshaan nog bij het officiële account van het merk kon. Kennelijk is nu het moment gekomen waarop de Rich-ordetroepen zich een weg door het gebarricadeerde penthouse van een 10 dagen wakkere coke fueled Storey hebben weten te knokken, en de telefoon uit zijn vingers hebben weten te wrikken. Of @jack heeft actie ondernomen na een pretty please-mailtje van de rest van het bestuur van Rich Energy, dat kan ook. 

Hoe het ook zij: de rust is weergekeerd, alle oude rommel is weg, en Rich Energy retweet nu braaf dingetjes van Haas. Gelukkig hebben we de screenshots nog:

Zin om One Flew Over The Cuckoos Nest te kijken nu.