Brabus maakt Mercedes G-Klasse echt onverwoestbaar: Invicto

De standaard Mercedes-Benz G-Klasse is al een auto die vrij solide in elkaar zit, maar als u drugsdealer bent heeft u waarschijnlijk wel eens last van op u afkomende stukjes lood. Een vervelende bijkomstigheid van het beroep, en vooral slecht voor de gezondheid. Brabus helpt u met een onopvallende auto die kogels kan afketsen, de Brabus Invicto.

Brabus Invicto

De kogelwerende versie van de Mercedes G-Klasse komt in drie versies uit de werkplaats van Brabus rollen. U kunt kiezen voor PURE, voor LUXURY of voor MISSION. Alle drie zin VR6 Plus ERV gepantserd, wat inhoudt dat u beschermd bent tegen 'small arms fire and explosives'. In de auto's zit een beschermende cel die -zeer origineel- de INVICTO Shelter Cell heet.

The armored off-roader resisted not only 7.62 x 39 caliber rounds, an ammunition used in automatic rifles such as the AK-47, but also hand grenades and 12.5-kilogram PETN explosive charges.

Brabus

De cel kan in de verschillende varianten van de G-Klasse die Mercedes-Benz levert worden ingebouwd. Het slimst bent u als u kiest voor de PURE. Dat model is aan de buitenkant niet te onderscheiden van een normale G-Klasse. U rijdt dus met een gepantserde auto die niet opvallender is dan uw huis tuin en keuken G-Klasse. Voor zover die G's onopvallend zijn uiteraard.

Bent u meer van het Tony Montana I own the world luxe-gebeuren? Kan ook, dan kiest u voor LUXURY. Dat is een G 500 of een G 63 AMG met de 4.0 liter V8 met twinturbo. De 3m8 ton wegende pantserwagen kan nog steeds 210 kilometer per uur (waardoor u aanvallers die in een Volvo rijden makkelijk kunt afschudden.

Als u speciale eisen heeft, of aan het hoofd van SPECTRE staat, kunt u voor de MISSION kiezen. In plaats van breekbare Defenders rijdt u splinternieuwe G-Klasse en heeft u LED-balken voor genoeg licht op de off-road en dikke racks rondom om irritante dingen weg te duwen. Als u ergens vast komt te zitten stuurt een een misbare handlanger naar buiten om de winch ergens aan vast te maken zodat u weer losgetrokken kunt worden. Als u echt heel gevaarlijke tegenstanders hebt kunt u zelfs een ABC-filter toevoegen (atoom/biologisch/chemisch).

De nieuwe Invicto is bij Brabus verkrijgbaar vanaf €354.600,- (dat is de Duitse prijs).

Mission

Pure

Luxury

Nieuws
  • Brabus