Rolls-Royce Cullinan past nu ook op bureau

De Rolls-Royce Cullinan is ongetwijfeld de grootste auto die ooit door de fabriek uit Goodwood werd gebouwd. Nu is het echter ook de kleinste, want de technici maken kopiën van de Cullinan op schaal 1:8. Handig voor op uw bureau tijdens het thuiswerken.

Rolls-Royce Cullinan

Thuiswerken tijdens het coronagebeuren heeft een voordeel, geen filerijden op de heen en terugweg naar het koffiezetapparaat. Nadeel is echter dat u uw auto nooit meer ziet. Gelukkig heeft Rolls-Royce een oplossing bedacht voor kopers van de Cullinan, de enorme SUV van de Britten. Ze maken een versie acht keer zo klein is als het origineel. Dat betekent dat hij klein is, maar nog steeds flink groot, zoals u ziet aan de gehandschoende hand bij de portieren op de foto's.

Zoals het Rolls-Royce past, is het model geen simpele Chinese rip-off. Het is een model dat uit meer dan 1.000 individuele onderdeeltjes is opgebouwd. Het exterieur en interieur kunnen volledig worden uitgerust zoals uw eigen Cullinan op de oprit er ook uitziet. Dankzij een afstandsbediening kan de verlichting van de auto worden ingeschakeld en alle deuren kunnen uiteraard ook open. Onder de motorkap vindt u dezelfde V12 Turbo die in de Cullinan woont. Helaas werkt de mini-motor niet echt.

De auto staat op een zwarte voet en er zit een glazen stolp over. Het geheel is bijna een meter lang, dus moet wel een flink bureau hebben om de auto erop te kunnen zetten. Uiteraard is ook het model van de Rolls onmogelijk duur, maar gelukkig zit er geen BPM op de aanschafprijs.

Misschien ook voor jou:
Rolls-Royce perfectioneert eindelijk super-SUV Cullinan