Ultragroedkoop elektrische Jaguar rijden? Dat kan nu

Elektrisch rijden is niet voor iedereen weggelegd, want het is nogal duur. Er is echter een megapartij in de markt die dat wil veranderen. Sixt biedt sinds een paar weken Sixt Share aan in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en daarmee rij je al vooe €0,19 per minuut in een Jaguar I-Pace

Sixt Share

Waar de scooters van de partijen als Felyx, Go en Check voor ongeveer €0,25 per minuut van hun plek komen, doet Sixt het goedkoper. De verhuurreus komt met een beukend offensief de markt voor het autodelen verstoren overnemen.

Sixt Share

Terwijl u op de succesvolle scootertjes gewoon in de regen rijdt, kan u bij Sixt Share kiezen voor BMW's i3, Jaguars I-Pace, Nissans Leaf, VW's e-Golf. Bij de Lev kunt u ook een """auto""" huren, maar dat kost €0,40 per minuut en het is een Biro. Op dit moment zijn de goedkoopste auto's in Rotterdam voor €0,19 te huur en de duurdere kosten nog steeds slechts €0,21 per minuut.

We zullen binnenkort de dienst van Sixt eens met een review verblijden. Ondertussen kunt u onze review van Felyx hier terugvinden.