Dave Roelvink crasht Lamborghini Mobicepp

Dries Roelvinks zoon Dave Roelvink, vooral bekend van het meerdere keren dronken rijden, is gisteravond gecrasht met de Lamborghini Huracán van fitnessgoeroe Mobicepp.

Lamborghini Dave Roelvink

Met hard werken in de sportschool en het verkopen van sportsupplementen werd Mobicepp een succesvolle ondernemer. Door zijn Youtubekanaal en zijn Instagram werd de influencer rijk genoeg om een mooie verzameling auto's op te bouwen. Hij heeft er inmiddels een minder, want Dave Roelvink reed er gisteren met tegen een hard voorwerp aan.

Dave Roelvink is juist bekend vanwege het feit dat hij niets kan. Eerst kwam hij in het nieuws vanwege het versieren van de dochter van een succesvolle ondernemer en kreeg hij een MeToo aan zijn broek. Daarna kwam hij in het nieuws omdat hij dronken over de Ring A10 van Amsterdam reed, bijdehand tegen de politie deed en daarna een milde straf kreeg..

Nu komt daar een gecrashte Lambo bij. Dave is ongedeerd, maar de Lamborghini niet. Dave: "Bedankt voor alle lieve berichten❤️ Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. God zij dank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen❤️"

Na het wegslippen verloor hij de macht over het stuur? Nee, Dave, je gaf teveel gas en je kunt niet omgaan met de 610 pk van de V10 van een Lamborghini Huracán.

UPDATE: Geenstijl heeft bericht van een ooggetuige die Dave Boeldrink (©Geenstijl) al eerder bijna zag crashen tegen een lijnbus

Nieuws
  • Instagram